Radar

Radar

Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand in Zuid-Limburg

Iedereen heeft dromen, wensen en doelen in het leven. Ook als je een verstandelijke beperking hebt. Op jezelf wonen, lekker actief meedoen, blijven leren en je eigen keuzes maken is ook voor jou belangrijk. Bij Radar helpen we je daarbij. Je vindt ons op meer dan negentig plekken in Zuid-Limburg.

Iedereen is anders. Daarom zoeken wij samen met jou uit hoe jij wilt wonen, werken en leren. Zodat jij kunt leven op een manier waar jij je fijn en trots bij voelt. En die helemaal bij jou past.

We bieden zorg en begeleiding op maat voor mensen met een verstandelijke beperking in alle leeftijden. Van de allerkleinsten en hun ouders, tot mensen op mooie oudere leeftijd. We doen dat samen met de andere mensen die voor hen belangrijk zijn. Bijvoorbeeld familieleden, buren, mensen van school, of andere (zorg)professionals. Want samen kom je verder. 

Aanbod van deze aanbieder

Kinderbehandelcentrum (KBC) Het Knoevelhöfke in Landgraaf is een van de twee multifunctionele kinderbehandelcentra van Radar. Het centrum biedt een speelse, uitdagende en stimulerende omgeving, waarbinnen kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen.
Bij KBC de Grummelkes bieden we behandeling en begeleiding aan kinderen van 0 tot 6 jaar. Vanaf de leeftijd van 4 jaar werken we toe naar een vorm van (passend) onderwijs. 
We bieden na schooltijd begeleiding aan kinderen die zich anders ontwikkelen dan andere kinderen, bijvoorbeeld door gedragsproblematiek, autisme, een verstandelijke- en/of meervoudige beperking.