Dagbesteding - logeren - Nocht en Wille - Metslawier

Dagbesteding

Deelnemers aan onze dagbesteding bieden wij een dagprogramma op maat aan. Onze locaties voor dagbesteding hebben de beschikking over snoezel-ruimten, rustruimten en een grotere ruimte per groep voor activiteiten.
Er is een beleeftuin en er staan rolstoelfietsen, duofietsen en skelters klaar. Ook beschikken we over beleef borden in onze tuin en diverse schommels.

Naast activiteiten op ons eigen erf bieden we ook activiteiten in samenwerking met anderen aan zoals paardrijden.
Die activiteiten en uitjes worden door ons betaald. Deelnemers kunnen gebruik maken van een fysiotherapeut (via ZVW) en op bepaalde dagen wordt er klank- beleving gegeven op onze locaties. Maaltijden worden door ons verzorgd, samen lunchen we tussen de middag! Onze begeleiders halen en brengen onze deelnemers elke dag zelf van en naar de dagbesteding met onze eigen rolstoelbussen.

Logeren

Deelnemers aan ons logeerhuis zijn mensen van alle leeftijden die nog “thuis” wonen. In weekenden, vakanties en soms doordeweeks logeren ze bij Nocht en Wille Zorg. Het logeerhuis is elke week vanaf donderdag tot zondagavond open.
Vier weken per jaar is het logeerhuis extra open, zodat ouders en verzorgers van een wel verdiende vakantie kunnen genieten! Het logeerhuis is ook uitgerust met een snoezelruimte, ruime woonkamer en keuken. Er is een grote tuin met schommels en beleef- borden.

Rolstoelfietsen, duofietsen en skelters staan klaar in de schuur en er is een zandbak voor de liefhebber.
Een paar keer per jaar gaan we erop uit, lekker samen weg met ons eigen vervoer.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.