Dagbesteding - Logeren - Verpleegkundig Kinderzorghuis Villa Vivre - Goirle

Villa Vivre is een Verpleegkundig Kinderzorghuis.

Zorgen voor een kind dat ziek is of veel zorg nodig heeft is intensief. Het kan lastig zijn dat even los te laten, maar soms is het nodig om op te laden of aandacht aan andere dingen te geven. Bij Villa Vivre is je kind in goede handen.

Villa Vivre biedt specialistische zorg aan kinderen met een (complexe) verpleegkundige zorgbehoefte. Het is een kleinschalig, tweede thuis waar ouders hun kind met een gerust hart naartoe kunnen brengen om zelf nieuwe energie op te doen of om bijvoorbeeld te kunnen werken. Villa Vivre beschikt ook over een ouder-kindkamer die gebruikt kan worden als tussenstap na een (lange) ziekenhuisopname voordat de zorg thuis voortgezet wordt. Villa Vivre is 24 uur per dag geopend en er is altijd (kinder)verpleegkundig toezicht. Er kan op structurele basis en incidentele basis gebruik worden gemaakt van Villa Vivre. Er zijn vele mogelijkheden bij Villa Vivre.

Binnen Villa Vivre wordt gewerkt middels Family Centered Care. Dit betekent dat wij gezinsgerichte zorg bieden en ouders betrekken bij het opstellen van het zorgplan en het evalueren van de geboden zorg. Hierdoor houden ouders de regie en vergroten we het zelfmanagement van het gezin. In het zorgplan en de geboden zorg is ook aandacht voor de ontwikkeling van het kind. De pedagogisch medewerker begeleidt en stimuleert de ontwikkeling en het spel van de kinderen. Er kan eventueel worden samengewerkt met een fysiotherapeut, ergotherapeut, orthopedagoog en logopedist. We willen de kinderen net dat beetje extra geven en het bij Villa Vivre zo gezellig mogelijk maken.

Mail voor meer informatie naar info@villa-vivre.nl of bel naar 013 - 8501500

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.