Dagbesteding - Spetters Daniël - Driestroom - Nijmegen

Wanneer jouw kind vanaf 12 jaar een ernstig meervoudige beperking heeft, kan je terecht bij dagbesteding Spetters. Hier ervaar je een fijne sfeer, gezelligheid en kan je kind elke dag genieten. Met uitgebreide en gevarieerde dagactiviteiten stemmen we de zorg en ontwikkelingsstimulering af op de behoeften en mogelijkheden van je kind. 

Bij Spetters hebben we drie zorg intensieve groepen. Een dag bestaat uit bewegen, snoezelen en activiteiten. Jouw kind volgt een eigen dagprogramma waarin we ons richten op  communicatie, motorische ontwikkeling en zintuiglijke stimulatie van jouw kind . Elke stap is er eentje, hoe groot of hoe klein deze ook is.  

Bij Spetters komen jongeren en jongvolwassenen (vanaf 12 jaar). Zij hebben een ernstig meervoudige beperking (EMB) op motorisch, cognitief, zintuiglijk en lichamelijk gebied. Wij zorgen dat zij elke dag kunnen genieten. En bieden een goede balans tussen rust en activiteit, zodat iedere jongere op de eigen manier wordt uitgedaagd. 

Spetters is een fijne plek met deskundige mensen die oprechte aandacht hebben voor je kind en jou. We hebben groepsruimten en behandelruimten. Ook kan je kind vrij bewegen in de in de binnentuin met verschillende materialen.

Je vindt Spetters in de Daniëlskerk in de Nijmeegse wijk Heseveld: een plek met een maatschappelijke functie voor mensen met een beperking. Spetters heeft hier meerdere ruimten voor de groepen.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.