Wat is het?
Dagbestedingslocatie in de centrale keuken van het Rijtven.
Voor wie is het?
In deze werkpost kan iedereen van 18 jaar of ouder aan de slag. In de werkpost is er ook een groep die ondersteunende taken uitvoert voor de keuken. Zoals het stempelen van soepbekers, koekjes bakken, was ophalen en vouwen en het maken van een weekmenu. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor sfeeractiviteiten, zoals het maken van een puzzel, handwerken, knutselen en een wandeling over Het Rijtven.
Hoe werkt het?
Heb jij een passie voor koken? En sta je het liefst de hele dag in de keuken? Dan is deze werkpost vast iets voor jou!  
WAT KUN JE DOEN BIJ DE WERKPOST KEUKEN?
In de centrale keuken op Het Rijtven help je het hospitality-team. In de ochtend ga je alvast de lunchgerechten maken voor de medewerkers in het personeelsrestaurant. In de middag breng je het eten naar de tafels. Daarna wordt er afgewassen en moeten er boodschappen gedaan worden.
Dit doe je allemaal bij de werkpost Keuken:
- Soep en lunchgerechten maken voor personeelsleden
- Restaurant aanvullen en schoonmaken
- Praatje maken met de gasten
- Boodschappen doen
- Afwassen
- De keuken schoonmaken
We kijken samen met jou naar welke taken het best bij jou passen.
Wat heb je er aan?
Je werkt hier samen met medewerkers van het hospitality-team. Je werkt dus, net als deze medewerkers, in een echt bedrijf. Je draagt bijvoorbeeld ook dezelfde bedrijfskleding.