Dagbesteding - Werkpost Keuken - Oro - Deurne

Wat is het?
Dagbestedingslocatie in de centrale keuken van het Rijtven.

Voor wie is het?
In deze werkpost kan iedereen van 18 jaar of ouder aan de slag. In de werkpost is er ook een groep die ondersteunende taken uitvoert voor de keuken. Zoals het stempelen van soepbekers, koekjes bakken, was ophalen en vouwen en het maken van een weekmenu. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor sfeeractiviteiten, zoals het maken van een puzzel, handwerken, knutselen en een wandeling over Het Rijtven.

Hoe werkt het?
Heb jij een passie voor koken? En sta je het liefst de hele dag in de keuken? Dan is deze werkpost vast iets voor jou!  

WAT KUN JE DOEN BIJ DE WERKPOST KEUKEN?
In de centrale keuken op Het Rijtven help je het hospitality-team. In de ochtend ga je alvast de lunchgerechten maken voor de medewerkers in het personeelsrestaurant. In de middag breng je het eten naar de tafels. Daarna wordt er afgewassen en moeten er boodschappen gedaan worden.

Dit doe je allemaal bij de werkpost Keuken:

  • Soep en lunchgerechten maken voor personeelsleden
  • Restaurant aanvullen en schoonmaken
  • Praatje maken met de gasten
  • Boodschappen doen
  • Afwassen
  • De keuken schoonmaken

We kijken samen met jou naar welke taken het best bij jou passen.

Wat heb je er aan?
Je werkt hier samen met medewerkers van het hospitality-team. Je werkt dus, net als deze medewerkers, in een echt bedrijf. Je draagt bijvoorbeeld ook dezelfde bedrijfskleding.
 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.

Wegwijzer EMB kan de kwaliteit van de aangeboden diensten en producten niet altijd goed beoordelen en hiervoor dus geen verantwoordelijkheid dragen. Wees bij het betrekken van diensten en producten bij je ondersteuning dus altijd kritisch en vraag eventueel na bij lotgenoten en collega’s.