Kindcentrum - Behandelcentrum Zonnehof - Ipse de Bruggen - Spijkenisse

Behandelcentrum Zonnehof Spijkenisse:

In behandelcentrum Zonnehof Spijkenisse begeleiden we kinderen van 0 tot 18 jaar met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Ook als ouder kun je met al je vragen bij ons terecht.

Je kind helpen ontwikkelen

Samen met jullie bekijkt een team deskundigen welke ondersteuning je kind nodig heeft: dagbehandeling in het behandelcentrum( tot 18 jaar), of behandeling en ondersteuning thuis, op school, de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. We beginnen altijd met een uitgebreide kennismaking.
Voor dagbehandeling observeren we je kind eerst goed, zodat we hem of haar de beste behandeling kunnen geven. In kleine groepen dagen we je kind in een veilige omgeving uit om zich te ontwikkelen: via spel, therapie en contacten. De groepen zijn samengesteld op basis van hulpvraag en leeftijd. Zo zijn er belevingsgerichte groepen, schoolvoorbereidende groepen en een zorg/onderwijsgroep.

Open behandelcentrum

Kinderen en jongeren (tot 18 jaar) kunnen ook alleen bij ons aankloppen voor fysiotherapie, logopedie, speltherapie, ergotherapie of psychomotorische therapie. Of voor een IQ-bepaling. Daarnaast bieden we twee keer per maand zaterdagopvang. Ook is er een maandelijkse ouderkindgroep. Hier leer je hoe je je kind spelenderwijs kunt helpen bij zijn ontwikkeling.

Opening

Van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Dagbehandeling: van 8.45 tot 15.15 uur.

Voorzieningen

  • deskundig team met arts voor verstandelijk gehandicapten, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, spelagoog en gedragsdeskundige
  • gebruik van ‘Ik volg je’, waarmee we de ontwikkeling van je kind volgen
  • snoezelruimte
  • gymzaal
  • binnenzandbak
  • buitenspeelplaats

De locatie is bereikbaar is bereikbaar op telefoon:0181 - 61 75 19.

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.