Logeren - Groot Schuylenburg - 's Heeren Loo - Apeldoorn

Kinderen en jongvolwassen met een ernstige meervoudige beperking kunnen samen met hun eigen zorgverlener een nachtje of weekend logeren op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Kinderen kunnen bij ons plezier hebben en ontspannen in hun eigen ritme terwijl het gezin tot rust komt en de tijd kan nemen voor elkaar.

De locatie

Kinderen zijn samen met hun eigen zorgverlener van harte welkom aan de Lobsteinlaan op het woonzorgpark. De locatie is overdag een dagbestedingslocatie, maar in de avond en weekend staat dit gebouw leeg; en dát is zonde. De locatie is van alle gemakken voorzien, zoals een tillift in badkamers en algemene ruimtes. Ook zijn er volop snoezelmogelijkheden en is er een ruime tuin.

Je kunt hier slapen, spelen, eten, wandelen in de natuur, naar de kinderboerderij of naar het restaurant op het woonzorgpark. Dus echt even weg uit de eigen omgeving, maar met dezelfde vertrouwde begeleiding van de vaste pgb’er. Zo kunnen ouders en het gezin thuis met elkaar op adem komen en tijd nemen voor elkaar.

Een uitkomst voor kind en ouders

De zorg voor kinderen met ernstige beperkingen komt thuis vaak op de eerste plaats. Voor andere kinderen binnen het gezin kan dit lastig zijn. Ook voor ouders valt de zorg soms zwaar. De mogelijkheid om uw kind te laten logeren, maar wel met alle persoonlijke zorg en aandacht die hij/zij nodig heeft, kan daarbij een uitkomst bieden. En dat op een fijne, veilige plek waar uw kind niet alleen de nodige verzorging krijgt, maar ook echt kan genieten met iemand die ze kunnen vertrouwen en die hun snapt.

Een uitkomst voor kind en ouders

Logeren is mogelijk in alle weekenden. Interesse in logeren met je begeleider? Neem dan contact met ons op en wellicht is dan het eerste logeerpartijtje snel gepland!
Klantcontact 088 – 036 60 30 klantcontact.apeldoorn@sheerenloo.nl

Afbeelding woonpark Groot-Schuylenburg

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.