Logeren- Logeerhuis ORO - Deurne

Logeerhuis ORO:

Even gezellig weg. Met anderen kletsen, spelen en eten. Nieuwe contacten leggen, leren omgaan met andere situaties en met andere mensen. Wie wel eens logeert bij een van de logeerhuizen van ORO, leert een heleboel. Zonder dat je dat merkt, trouwens. Want logeren is vooral heel erg leuk!

Je kunt bij ORO logeren in het weekend. In de 2 logeerhuizen van Oro (Deurne en Het Rijtven) ontvangen ze de logees gastvrij en kan iedereen zichzelf zijn.
Een ding staat voorop; ze luisteren en kijken telkens opnieuw naar ieder kind om zo de beste match te maken met een passende leeftijd- en type logeergroep.

Logeren is leuk en leerzaam voor de logees, de ouders en begeleiders: win-win! Gezamenlijk werken ze aan een passende, veilige omgeving. Waarbij iedereen zich prettig voelt, zich kan ontwikkelen en kan ontspannen. Ouders krijgen tijdens zo’n logeermoment tijd om even bij te tanken en de accu op te laden. Een weekendje zonder zorgen, (extra) aandacht voor de andere kinderen en aandacht voor elkaar. Soms is dat even nodig. Bovendien zie je dat juist door deze mogelijkheid te bieden, kinderen vaak langer thuis kunnen blijven wonen.

Voor algemene vragen en vragen over zorg:
Telefoon: 0492 – 53 00 53 (24/7 bereikbaar)

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.