Logeren - Logeerhuis 't Dijkje - Amarant - Tilburg

Logeren met je begeleider (pgb'er) op 't Dijkje:

Kinderen met een ernstige verstandelijke of meervoudige beperking kunnen samen met hun vertrouwde begeleider (pgb’er) logeren op ’t Dijkje in Tilburg. Kinderen kunnen hier plezier hebben en ontspannen in hun eigen ritme terwijl het gezin tot rust komt en de tijd kan nemen voor elkaar.

Kinderen zijn samen met hun eigen zorgverlener van harte welkom in ‘t Dijkje in Tilburg. De voorziening is van alle gemakken voorzien, zoals een badkamer met tillift, een snoezelruimte en een ruime woonkamer waar de begeleider met het kind de rust kan vinden. Een winkelcentrum is op 5 minuten loopafstand. Recreatiemogelijkheden in de natuur en de centrumlocatie Daniël de Brouwerpark (met onder andere een kinderboerderij, horecagelegenheid en manege) bevinden zich op minder dan 10 autominuten afstand.

Vergoeding

Op dit moment wordt logeren met je begeleider nog niet vergoed vanuit het persoonsgebonden budget (pgb).Het ministerie van VWS zoekt naar een oplossing zodat dat wél mogelijk is vanaf 2023. Samen met Wij zien je Wel en het zorgkantoor is het logeren met pgb al mogelijk gemaakt voor gezinnen die dat zo hard nodig hebben. De financiering blijft gewoon lopen tussen het gezin, hun pgb'er en het zorgkantoor. Het zorgkantoor zorgt voor een vergoeding aan Amarant, zodat zij de gezinnen goed kunnen faciliteren in een gebouw met de nodige aanpassingen en hulpmiddelen.

Aanmelden

Logeren is mogelijk in de weekenden en in de schoolvakanties. Interesse in logeren met je begeleider? Neem contact met Bart Kobes, senior begeleider logeeropvang: bart.kobes@amarant.nl
Of bel naar: (088) 611 53 33.

 

Josephine in logeerhuis 't Dijkje

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.