Logeren - Logeeropvang de Zandoogjes Breda

Amarant is er voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking of meervoudige beperking. Met dagbehandeling, ambulante behandeling en begeleiding en logeren stimuleren we de ontwikkeling van het kind en hebben we oog voor het hele gezin. Binnen centrum de Zandoogjes in Breda is Amarant gevestigd met een Orthopedagogisch Dagcentrum en een logeerhuis en bieden we buitenschoolse begeleiding.

Op de Logeeropvang Zandoogjes bieden we een logeerplek aan kinderen van 6 t/m 25 jaar met een EVB, EMB, ASS en eventuele gedragsproblemen. 

Op de logeeropvang kunnen ongeveer 25 kinderen komen logeren, verdeeld over vier groepen die wekelijks elkaar afwisselen. Per weekend is er ruimte voor maximaal 8 kinderen voor dagopvang en maximaal 7 kinderen voor de nacht. 

Wij zijn wekelijks geopend van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag en in de schoolvakanties.

Tijdens de logeeropvang kunnen we gebruik maken van de andere ruimtes binnen het gebouw, zoals een snoezelruimte en zachte gymzaal. 

Bovenstaande geeft een beeld van de mogelijkheden op deze locatie. We gaan graag met je in gesprek over welk aanbod het beste aansluit bij de ondersteuningsvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel ons op (088) 611 53 33

Mail ons op info@amarant.nl

Of stel je vraag via ons contactformulier

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.