Logeren - Sterrenkrooshof - Middin - Den Haag

Sterrenkrooshof is een hofje in de Haagse wijk Wateringse Veld. Rondom een veilige binnentuin zijn verschillende jeugdgroepen van Middin gevestigd. Sterrenkrooshof  biedt acht logeerplekken voor kinderen, in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Het ene kind komt een weekend, het andere kind door de weeks of tijdens een vakantie. Dit kan structureel of periodiek, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Professionele en enthousiaste begeleiders ondersteunen ouders en het netwerk bij de zorg en de opvoeding van hun kind. Waar nodig kan Middin ook hulp bieden in de thuissituatie. Hoe de specialistische ondersteuning wordt ingevuld is afhankelijk van de vraag van de ouders, de mantelzorgers en het kind. Een fijn verblijf: dat is wat ze willen!

Het gezin ontlasten en extra aandacht voor het kind:
Naast een prettige logeerperiode vinden ze het ontwikkelen van vaardigheden en het ondernemen van gerichte activiteiten, binnen en buiten, belangrijk voor de kinderen. Samen met de begeleiders leert het kind binnen zijn of haar mogelijkheden om te gaan met de beperking en zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk te worden. Middin helpt de ouders om hun kind én zichzelf voor te bereiden op de toekomst.

Sfeervolle woonkamer:
In de gezellige woonkamer, met eigen keuken, wordt samen gekookt, er worden spelletjes gedaan en samen televisie gekeken. Sterrenkrooshof biedt per dag ruimte aan acht kinderen.

De locatie is bereikbaar op telefoonnummer: 070 336 49 77.

Locatie Sterrenkrooshof

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.