Logeren - Wonen - Hummeltjeshof - Dichterbij - Gennep

Hummeltjeshof is een woon- en logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen (tot 30 jaar) met een ernstige meervoudige beperking. De woning bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw en is per lift bereikbaar. Wekelijks komen er een paar kinderen en jongvolwassenen logeren. Dat kan in principe op elke dag, afhankelijk van hun indicatie en de gemaakte afspraken. Logees slapen met een of twee personen op een kamer.

Er zijn ook mogelijkheden om te wonen bij de Hummeltjeshof. De woning is mooi, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hebt je eigen slaapkamer en een gedeelde woonkamer, een grote tweede zithoek bij de keuken, een snoezelruimte en twee badkamers, waarvan er één ingericht is als snoezelbadkamer.

Dagbesteding
Op de begane grond en eerste verdieping van de Hummeltjeshof kun je van maandag tot en met vrijdag terecht voor dagbesteding op maat. Wat vind je leuk, wat kun je goed, wat zou je nog graag leren? Er wordt aandachtig geluisterd naar je wensen, behoeften en mogelijkheden en vervolgens wordt er een fijn programma voor je samengesteld. De dagbestedingsactiviteiten zijn met name gericht op beleving. Er kunt er snoezelen, kijken tv, muziek maken en luisteren, en ook wandelen en koken behoren tot de mogelijkheden. Eventueel kun je dagbesteding krijgen op je eigen kamer. Er zijn ook kinderen en jongeren die hiervoor naar de Sprong of de Mikadoschool gaan.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.