Logeren - Woongroep de Raesdonck - Valkenburg a/d Geul

Woongroep de Raesdonck biedt professionele zorgverlening aan kinderen en jongeren (4 tot 18 jaar) met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. De zorg voor deze kinderen pakken we op in een gezamenlijk plan. Onze zorg is een aanvulling op de doelstellingen van de school en de revalidatiebehandeling. Het is ook mogelijk dat de hulpvraag geheel losstaat van speciaal onderwijs of revalidatie. Ook dan kan uw kind gebruikmaken van onze diensten.

Thuis wonen maar ook eens kunnen logeren? Ook dat kan bij Adelante in Valkenburg a/d Geul. Alle kinderen/jongeren gaan immers wel eens logeren maar als je een beperking hebt, is dat misschien niet zo gemakkelijk. Op onze locatie in Valkenburg a/d Geul zijn kinderen (tot 18 jaar) altijd welkom om te komen logeren, ook met een verpleegkundige zorgvraag. Dat kan voor een nachtje, een weekend of zelfs een week zijn.

Aanmelden

Om te komen wonen of logeren is een beschikking of geldige indicatie nodig uit één van de financieringsstromen zoals jeugdwet of WLZ. Voor meer vragen hierover kunt u contact opnemen met de zorgbemiddelaar van Adelante. Zij kijkt samen met u naar de mogelijkheden.

Onze zorg

In de groep krijgt elke bewoner de begeleiding die hij of zij nodig heeft. De inhoud van die begeleiding kan dus voor iedereen verschillen. Ieder kind en iedere jongere stelt zijn eigen doelstellingen die wij op basis van een uitgewerkt plan willen bereiken.

Tijdens het logeren wordt er ook gewerkt aan verschillende doelen. Zo kan het zijn dat het logeren is ter ontlasting van het gezin (ofwel respijtzorg) of om een kind langzaam te leren wat het betekent om een beetje op eigen benen te staan.

Bel voor meer informatie: 045 - 528 26 00 of mail naar sbk@adelantegroep.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.