Ondersteuning - Bijzonder in Arnhem - Arnhem

Bijzonder in Arnhem is een initiatief van ouders met een bijzonder kind. Door onze ervaring zijn we gewend om tot het uiterste te gaan in het regelen. Onze kennis zetten we graag in voor Bijzonder in Arnhem zodat jouw weg wat makkelijker wordt!

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Autisme, ADD, chromosoomafwijking, dyslexie, Down, EMB, hoogbegaafd, spierziekte.... Van A tot Z allemaal verschillend.

Als ouders zijn we allemaal gelijk. Met zorgen en mooie momenten op de weg die we lopen, en waarbij je soms veels te lang moet zoeken om te vinden wat je nodig hebt. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: het beste voor mijn kind.

Bijzonder in Arnhem is er voor alle ouders in en om Arnhem met een kind met een uitdaging of handicap, hoe groot of klein ook. Want een bijzonder kind vraagt veel van jou als ouder. Uiteraard is ook jouw kind het leukste en liefste van de hele wereld, dat is voor jou niet anders dan voor andere ouders. Maar de uitdagingen waar je voor staat kunnen soms best groot zijn. Of het nu gaat over de ondersteuning of zorg voor je kind, de combinatie zorg en werk of je sociale vangnet waar je jouw vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Als ouder word je opeens losgelaten in de 'wondere wereld' van zorg, instanties en regelgeving, en vaak lijkt deze wereld een ondoordringbaar woud te zijn. Bijzonder in Arnhem helpt je op weg, doordat we al onze kennis en ervaring met je delen. Die kennis krijgen we van betrokken professionals, én van bijzondere ouders zoals jij die bijdragen aan Bijzonder in Arnhem. Bijzonder in Arnhem kiest hierbij bewust de rol van wegwijzer. Zo kom jij snel op de juiste plek!

Neem voor meer informatie op via info@bijzonderinarnhem.nl.
 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.