Therapie - R'au - Landgraaf

Mijn expertise zit allereerst in het luisteren met aandacht naar wat je met mij wil delen. Na een telefoontje of mail maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als er een wederzijdse klik is gaan we samen verder.

Al luisterend naar jou woorden, verhalen neem ik waar, geef feedback, onderzoekend samen naar mogelijkheden om weer op weg te gaan, lichtpuntjes te zien. Te bewegen tussen verlies en herstel.

Sinds anderhalf jaar ben ik als rouwbegeleider werkzaam binnen de NIK Limburg & Zuidoost Brabant. NIK betekent Netwerk Integrale Kindzorg. Ik geef vanaf de diagnose tot en met de nazorg ondersteuning aan gezinnen waarin een kind een levensduurverkortende of levensbedreigende aandoening heeft.

Ik bespreek met ouders vragen over de impact van het zorgen binnen het gezin, de emoties, gedachtes en angsten. Geef tips en advies bv Hoe slecht nieuws te vertellen aan de andere kinderen.

Met de andere kinderen heb ik gesprekken. We tekenen, spelen, vertellen verhalen of maken voor straks tastbare herinneringen zodat we kunnen doorleven met het kind in ons hart.

Op de website van R'au is ook een blog en een e-book te vinden over rouw.
Bel voor meer informatie +31 6 36 14 20 65 of mail naar milanda@r-au.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.