Vakantie - Camping de Ruimte - Dronten

Kom kamperen in Flevoland op Camping de Ruimte in Dronten.  De 100 kampeerplaatsen zijn gelegen in een bosrijke omgeving. 

Uiteraard kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de camping en zijn er vele mogelijkheden voor een dagje eropuit door de perfecte ligging nabij de Veluwerandmeren. Na een vakantiedag rijden is koken niet nodig, want in het restaurant kun je genieten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen sfeer.

Camping De Ruimte heeft veel aanpassingen voor mensen met een beperking:

Camping De Ruimte is bij uitstek geschikt voor mensen met een beperking. Al de gebouwen, ook het restaurant, zijn toegankelijk en zijn voorzien van het ITS-symbool.
Zij hebben een verwarmd douchegebouw. Zij beschikken over vier aangepaste badkamers. In de badkamers is aangepast sanitair, een douchestoel en een grote aankleedtafel. Twee badkamers beschikken over een douchestretcher. Ook in het hoofdgebouw is aangepast sanitair aanwezig.

In 2017 zijn alle paden vernieuwd en rolstoeltoegankelijk gemaakt.

Aan het Drontermeer staat een gehandicapten-vissteiger waar het goed toeven is. We hebben tandems en een elektrische rolstoelbakfiets.

Ook in de keuze van de speeltoestellen is rekening gehouden met beperkingen. Zo hebben ze een ligschommel, een hangmatschommel, een rolstoelwip, een aangepaste sjoelbak en staan er zandtafels bij de zandbakken. Het speelbad is volledig rolstoeltoegankelijk en er is een watertafel.

Het recreatieteam houdt natuurlijk rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen, zodat niemand aan de kant hoeft te staan.

Nieuwsgierig naar deze camping? Bel dan naar telefoonnummer 0321 - 316 442.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.