Vrije tijd - Belevingspark Hof van Eckberge - Eibergen

Belevingspark

Ons avontuurlijke belevingspark bestaat uit verschillende onderdelen. Je kunt er binnen spelen, buiten spelen, met water spelen, bowlen, lasergamen en adventure golfen en er is een kleine dierentuin. Voor elk wat wils! Ook is er een restaurant.

Inclusiviteit:

Hof van Eckberge vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk gasten gebruik kunnen maken van onze accommodatie. Daarom is bij de aanleg van ons belevingspark óók maximaal rekening gehouden met toegankelijkheid: gasten met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking kunnen ook uitstekend bij ons terecht. Ook ziet Hof van Eckberge een inclusieve en tolerante samenleving als een belangrijke verantwoordelijkheid en werken wij actief aan diversiteit en inclusiviteit binnen de organisatie. Dit met gelijke rechten voor iedereen ongeacht geaardheid, godsdienst of bijvoorbeeld huidskleur.

Hof van Eckberge heeft verschillende faciliteiten voor mensen met een beperking, waaronder een grote verzorgingsruimte met een stevige tafel voor liggende verzorging en een snoezelruimte. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.