Vrije tijd - Kidsproof Plus

Kidsproofplus.nl is speciaal voor ouders of verzorgers met kinderen van 0 tot 18 jaar, met een beperking of handicap. Op Kidsproofplus.nl vind je het meest complete overzicht van toegankelijke uitjes, geschikt voor kinderen met een fysieke, zintuigelijke of verstandelijke beperking, een prikkelgevoeligheid of een allergie. De verzameling bestaat niet alleen de leukste uitjes, maar ook uit restaurants, geschikte clubjes en kinderfeestjes, aangepaste overnachtingsadressen, tips voor binnen of buiten de deur en fijne (web)shops.

Zoek je inspiratie voor een leuk en toegankelijk uitje? Op Kidsproofplus.nl vind je het meest complete overzicht! Op de site kun je uitjes en events selecteren voor grofweg vijf doelgroepen: kinderen met een fysieke handicap, met een zintuigelijke beperking, een prikkelgevoeligheid, een allergie en/of kinderen met een verstandelijke beperking. Om het zoeken makkelijker te maken kun je op de site ook filteren op provincie, leeftijd en soort activiteit.

Fijne tips vind je ook bij onze blogs. Hier verzamelen wij vaak lijstjes met een heleboel inspiratie, zoals 11x toegankelijke kindermusea en 12x rolstoeltoegankelijke wandelroutes door heel Nederland. Ook vind je hier creatieve tips voor ieder seizoen, zoals 11x dieren knutselen met bladeren en ideeën om je eigen moestuintje te laten groeien. Daarnaast staan bij de blogs mooie ervaringen van andere ouders of kinderen met een beperking, die lezers willen inspireren. Kidsproofplus-reporter Anouk vertelt over haar ervaring met coeliaki en vakantie-ervaringen met een kind met autisme van blogger Lydia

Mail naar: susanne@kidsproof.nl 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.