Vrije tijd - Kunstfestival De Betovering - Den Haag

Festival De Betovering
is het internationale kunstfestival voor de jeugd met spetterende voorstellingen en workshops op meer dan 55 locaties in en buiten Den Haag gedurende de herfstvakantie.

De leukste herfstvakantie van Nederland:
De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait! Bekijk het programma en geniet van de allerleukste voorstellingen uit binnen- en buitenland of ga lekker zelf aan de slag met een leuke workshop, in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken maar ook op straat.

Doof, slechthorend of anderstalig:
Het programma Weinig Woorden biedt voorstellingen en workshops die visueel leuk zijn en waarin het gesproken woord niet zo belangrijk is, bijvoorbeeld met veel dans of circus. Geschikt dus voor kinderen die een andere taal spreken, doof of slechthorend zijn.

Toegankelijk voor álle kinderen:
Vindt jouw kind het al snel te druk of heeft het moeite met het verwerken van veel prikkels? Kom naar de relax-performances en gebruik de prikkelarme zones. Mis je financiële ruimte? Ooievaarspashouders krijgen 50% korting en er zijn enkele gratis programmaonderdelen. Veel locaties hebben aanpassingen voor kinderen met o.a. een lichamelijke beperking zoals rolstoeltoiletten, reliëftegels en hulphond-faciliteiten. Lees meer over de toegankelijkheid van het festival op de website.

Workshop muziek speciaal: MUZIEK & SPEL (kinderen met een verstandelijke beperking): KOO
Muzikale workshops tijdens De Betovering waren er al langer, maar sinds 2020 bieden ze ook workshops aan waar speciaal kinderen met een verstandelijke beperking van harte welkom zijn.  Als rust, ruimte en een goede 1 op 1 begeleiding jou helpen mee te kunnen doen, dan ben je hier aan het goede adres. De workshops worden gegeven door gespecialiseerde docenten. Wil je eens op een keyboard spelen, trommelen op een djembé of zingen met daarbij het geluid van eenvoudige instrumentjes? Dit is je kans. Voor je het weet klinkt er een melodietje of roffelt er een spannend ritme!

Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer: 070 - 3642202.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.