Vrije tijd - Speeltuin Kitskensberg Roermond

Toegankelijke en inclusieve speeltuin voor alle kinderen van 1 tot 18 jaar.

Wij zijn een grote buitenspeeltuin voor kinderen van 1 tot 18 jaar! Lage entree van 1,75 euro pp en lage prijzen in onze kantine en frietkraam. Voor ieder kind wat wils. Een inclusieve verkeerstuin waar ook blinde of slechtziende kids zelf kunnen spelen. Ook een rolstoel carrousel en rolstoeltrampoline en uniek waterspel toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Kortom een plek voor ieder gezin om een heerlijke dag door te brengen. 

Speeltuin Kitskensberg wordt gerund door vrijwilligers en heeft voor iedere leeftijd genoeg te spelen voor kids van 1 tot ca. 16 jaar.
De speeltuin is er speciaal voor kansarme gezinnen zodat ook zij een leuk dagje uit kunnen doen. Iedereen betaalt bij ons slechts € 1,75 p.p. Ook is er speelgenot voor kids met een beperking zoals de rolstoel carrousel.
Er is een kantine en frietwagen met keus voor iedereen tegen sociale prijsjes.
Alles voor de leukste en goedkoopste dag uit met je gezin, familie of vrienden!

Er zijn veel grote en kleine speeltoestellen die zorgen voor gevarieerd en veel speelplezier. Ook is er voor alle leeftijden (1 – 16 jaar) iets te spelen daarmee is deze speeltuin uitermate geschikt voor familiedagen of bedrijfsuitjes. Ook is er een spartelvijver voor verkoeling en een zand- en waterspeelplaats om lekker met water te spelen. En sinds 2019 is er een super lange glijbaan van bovenop te berg tot beneden! Ook staat er sinds dit jaar een klimpiramide van 9 m hoog!

NIET MEEKIJKEN MAAR MEESPELEN
Dat is waar wij hard aan werken, alle kinderen hebben recht om zelfstandig en samen met andere kinderen te spelen. Dit 1e speeltoestel is de start dat alle kinderen samen kunnen spelen. We werken er hard aan om steeds meer te gaan realiseren.

 

Navigatie voor parkeren:

Eindstraat , Roermond 
(google maps:  Sportvereniging EMS)

 

Afbeelding vrouw en jongen in rolstoel in de speeltuin

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.