Wonen - Dagbesteding - Binnenklingen - Den Haag

Locatie Binnenklingen:
Is een beschermde woonomgeving voor jongeren en volwassenen die van de begeleiders 24 uur per dag ondersteuning, en in sommige gevallen verzorging krijgen. Binnenklingen 22, 26 en 28 zijn geschikt voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Dit zijn drie van de veertien woningen. Er wonen cliënten met een ernstige meervoudige beperking, die zeer intensieve ondersteuning nodig hebben. Op het terrein van de locatie is een activiteitencentrum. In de directe omgeving liggen de duinen, het strand en de boulevard van Kijkduin.

Mooi wonen op Binnenklingen 22, 26 en 28:
Wonen, dagbesteding en activiteiten: dat kan allemaal op locatie Binnenklingen. De bewoners van Binnenklingen 22, 26 en 28 krijgen daar zeer intensieve ondersteuning en verzorging bij, 24 uur per dag. De locatie is prachtig gelegen, met aan de ene kant de zee en aan de andere kant veel groen. Het huis is gelijkvloers en iedere bewoner heeft een eigen kamer. Overdag is er begeleiding in de woning aanwezig. ’s Nachts is er een nachtdienst, die snel ter plekke kan zijn.

Op Binnenklingen 22 wonen jongvolwassenen die ernstig meervoudig beperkt zijn. Zij hebben zeer intensieve ondersteuning nodig en zijn afhankelijk van de verzorging en ondersteuning van begeleiders, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, een AVG arts en gedragsdeskundigen. Cliënten krijgen activiteiten aangeboden die gericht zijn op voelen en horen, zoals muziek luisteren, snoezelen en lichamelijk contact.

Sommige cliënten gaan overdag naar school en bij andere wordt samen gekeken wat zij kunnen doen in het activiteiten- centrum. Snoezelen, knutselen, koken, gymmen, zwemmen, dansen zijn mogelijk en er wordt onder begeleiding muziektherapie aangeboden.

Op de locatie Binnenklingen en in de directe omgeving is veel mogelijk. Midden op het terrein van de locatie staat een kinderboerderij in de vorm van een schip.
Bij woning Binnenklingen 28 ligt een belevingstuin. Deze tuin biedt een verrassende ervaring die aansluit op de belevingswereld van de bewoners. Het prikkelt de zintuigen en is ook een ontmoetingsplaats met bewoners van andere woningen.

Omgeving:
Niet alleen de locatie zelf, maar ook de directe omgeving van Binnenklingen heeft van alles te bieden. De boulevard van Kijkduin is vlakbij. Bij mooi weer is het hier altijd gezellig druk. En er is veel natuur in de omgeving. Het strand, het Westduin-park en park Ockenburgh liggen allemaal in de buurt. Zo is locatie Binnenklingen voor alle bewoners een heel fijne plek om te leven.

De locatie is o.a. bereikbaar op telefoonnummer: 070 447 05 60

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.