Wonen - De Ark - EMB ouderinitiatief - Amarant -

Doelgroep

Op het ouderinitiatief “de Ark” in Bavel bieden we begeleiding en verzorging aan 5 (maximaal 6) cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en een laag sociaal ontwikkelingsniveau van onder de 36 maanden. Bij een aantal cliënten is sprake van bijkomende problematiek zoals autisme en/ of epilepsie. 

De Ark is een woonlocatie waarbij cliënten volledig verzorgd kunnen worden. De huiskamer, badkamer en de slaapkamers zijn hiervoor ingericht.

De bewoners op de Ark zijn volwassenen in de leeftijd van 32 tot 54 jaar

Type aanbod
Op de Ark wordt begeleiding en verzorging geboden. De cliënten wonen op de Ark en ontvangen dagbesteding op een andere locatie, passend bij hun individuele behoefte.

Door kleinschaligheid van de Ark is het niet mogelijk om overdag begeleiding in te zetten. De huidige bewoners van de Ark hebben op minimaal 4 dagen dagbesteding.

De Ark is een ouderinitiatief, waarbij de regie veelal bij ouders ligt. Zij zijn eerste aanspreekpunt en zetten het beleid van de woonlocatie uit.

Beschrijving van de locatie
Woonlocatie de Ark ligt in de wijk Nieuw Wolfslaar in Bavel. De Bredase buurt IJpelaar met winkels en supermarkten is op loopafstand. De woonlocatie zelf is gevestigd op de begane grond van een woonhuis. De eerste verdieping van het woonhuis wordt door de woningbouw verhuurd aan ouderen.

Contact
Bovenstaande geeft een beeld van de mogelijkheden op deze locatie. We gaan graag met je in gesprek over welk aanbod het beste aansluit bij de ondersteuningsvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel ons op (088) 611 53 33

Mail ons op info@amarant.nl

Of stel je vraag via ons contactformulier

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.