Wonen - Logeren - De Fazant 20-22 - 's Heeren Loo - Bedum

De Fazant in Bedum is een fijne woonplek voor volwassenen en ouderen die veel zorg en verpleging nodig hebben. Zij hebben allemaal een ernstige tot zeer ernstige meervoudige beperking. Sommigen zitten in een rolstoel. De 24-uurs begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en gezelligheid. Het zorgteam is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met doofblindheid en epilepsie.

Woon je nog thuis maar wil je af en toe doordeweeks of in het weekend bij komen logeren? Dat kan ook.

De woning is ruim, gezellig en licht. Je hebt een eigen zit-/slaapkamer. De badkamer deel je met de andere bewoners. Ook is er een grote zorgbadkamer waar je lekker kunt snoezelen. In bad gaan is een hele belevenis met geursensatie, dimbare verlichting en rustgevende muziek. In de knusse gezamenlijke woonkamer en keuken ontmoet je de andere bewoners en doen jullie activiteiten. De sfeer is huiselijk en gezellig en iedereen mag zichzelf zijn. In het weekend ga je vaak samen met je medebewoners en de begeleiding op pad. De woning is geschikt voor mensen in een rolstoel. In de woning woon je met 9 anderen. 

De groepswoning ligt in de woonwijk Ter Laan, vlakbij andere woningen van ’s Heeren Loo. Hou je van de natuur, dan zit je hier goed, want in de buurt is een kinderboerderij en een park waar je met je bezoek of een begeleider lekker kunt wandelen. Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar zijn gezellige cafés, een supermarkt, kapper en huisarts. 

Locatie de Fazant 20-22

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.