Wonen - Struiklaan 1 & 5 - Nooitgedacht

Deze groepswoning staat in de woonwijk Nooitgedacht bij Rolde. Er is veel gezelligheid in de woonkamer die je deelt met je medebewoners. Op de groep is 24 uur per dag en 7 dagen per week begeleiding.

Hoe ziet de omgeving eruit?

De woning staat in de woonwijk Nooitgedacht bij Rolde. In Nooitgedacht staan meer woningen van De Trans. Op loopafstand zit het activiteitencentrum met verschillende dagbestedingen. Hier vind je ook een zwembad, sportzaal, speeltuin en kinderboerderij. Aan de wijk ligt een mooi bos waar je kunt wandelen. De bushalte is op loopafstand. In Rolde, vlakbij Nooitgedacht, zijn winkels, cafés en meer sportgelegenheden. 

Hoe ziet de woning eruit?

Wie zijn je medebewoners?

Heb je een ernstig meervoudige beperking? Dat kan best lastig zijn. In deze woning ben je niet de enige. Jouw medebewoners zijn tussen de 20 en 70 jaar oud en hebben problemen met horen, zien, slikken, slapen of bewegen. Of hebben bijvoorbeeld luchtwegproblemen, autisme of epilepsie. Gelukkig weten de begeleiders hier alles van. Ze helpen je graag! Want we vinden het belangrijk dat jij gewoon mag léven! 

Hoe word je ondersteund?

Op de woning is 24 uur per dag en 7 dagen per week begeleiding. Heb jij persoonlijke begeleiding nodig? Dan regelen we dat! Samen met jou en je naasten bespreken we wat je wilt, kunt en nodig hebt. Dat leggen we vast in een plan. Zo kun jij zoveel mogelijk het gewone leven ervaren.

Bel of mail onze collega's van cliëntbemiddeling. Wij zijn goed bereikbaar van 9.00-16.30 uur. 0592 24 74 74 of info@detrans.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.