Dagbesteding - De Lindenheuvel - Siza - Arnhem

Over ons

De Lindenheuvel is een activiteitencentrum voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, een verleden in de psychiatrie of niet-aangeboren hersenletsel. Er komen ook mensen die intensieve zorg nodig hebben. De mensen zijn van alle leeftijden. Er zijn 10 groepen. In totaal is er plek voor 80 mensen. In het gebouw zijn ruimtes voor groepen, waar mensen samen leuke dingen doen. Er zijn ook kamers om even uit te rusten.

Samen kijken we welke activiteiten het meest geschikt zijn, waaronder snoezelen, een rustgevende activiteit, en bijvoorbeeld het geven van muziektherapie. We maken ook een persoonlijk plan met een doel om naartoe te werken. Op basis van het plan stellen we een passend programma op, zodat we elke dag een stap in de richting van het doel zetten.

Hier ga je aan de slag

De Lindenheuvel ligt op ’s Koonings Jaght. Dat is een park midden in de natuur op 10 kilometer van het centrum van Arnhem. Er is weinig verkeer, waardoor mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen wandelen of fietsen.

Op ’s Koonings Jaght zijn meerdere plekken waar mensen met een beperking wonen, werken of leuke activiteiten doen. Op het park bevinden zich ook een zwembad, sporthal, boerderij en mini-camping.

Zo ondersteunen wij je

We luisteren altijd goed naar iemands wensen. Lukt het niet om bij De Lindenheuvel de activiteiten te doen die iemand graag wil doen, dan kijken we of dat ergens anders kan op ’s Koonings Jaght.

Bij De Lindenheuvel werken mensen die een zorgopleiding hebben gedaan. Een aantal heeft zich verdiept in dementie, autisme of medische zorg. Iedereen heeft een vast contactpersoon, waarmee zij samen met hun familie alle vragen kunnen stellen.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.