Siza

Siza is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking en zij bieden wonen, werken, dagbesteding, (ambulante) begeleiding o.a. bij opgroeien en opvoeden, tevens bieden zij behandeling.

Ieder mens wil van betekenis zijn, verantwoordelijkheid nemen, kansen scheppen en plezier hebben, elke dag opnieuw.
 
Leven met een beperking vraagt om een andere inrichting van het leven. Dat is niet altijd eenvoudig. Vaak moet je meer hindernissen overwinnen. Maar net zoals iedereen willen mensen met een beperking niet afhankelijk zijn van anderen. Want ook als je een beperking of chronische ziekte hebt, wil je je leven zo kunnen leiden als jij dat wilt.

Siza ondersteunt daarbij. De zorg en dienstverlening van Siza is erop gericht dat jij zo veel mogelijk je eigen keuzes kan maken, met ondersteuning op de momenten dat je dat nodig hebt. Zij dagen je uit om samen met de grenzen van je eigen kunnen te verkennen. Door samen op zoek te gaan naar oplossingen die jou in staat stellen het leven te leiden zoals jij dat wilt. Met hulp van mensen uit je omgeving, maar ook met gebruik van slimme technologie.

Bezoekadres Siza: 
Kemperbergerweg 139e
6816 RP Arnhem

Contactinformatie voor algemene vragen:
telefoonnummer: 088 377 91 00 of email: info@siza.nl

SizaEntree voor aanmelding en advies:
telefoonnummer:  088 377 91 99 of email: sizaentree@siza.nl

Aanbod van deze aanbieder

Op Klaverkoning 4 wonen 12 mensen met een ernstig meervoudige beperking.
In Het Tuinhuis wonen kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een ernstig verstandelijke of meervoudige beperking.
Bij Talent & Werk Malburgen werken mensen met een licht tot ernstig meervoudige verstandelijke beperking.
Kinderdagcentrum Meander is voor kinderen en jongeren met een ernstig meervoudige beperking die niet naar school kunnen.
Op Hartenkoning 1 wonen 12 mensen met een ernstig meervoudige beperking en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
De Lindenheuvel is een activiteitencentrum voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, een verleden in de psychiatrie of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
De Belevenis is een belevingswereld voor mensen met een meervoudige handicap, mensen met een diepe dementie en ernstig zieke kinderen.
Bij De Petteflet bieden we therapie, professionele verzorging en activiteiten voor peuters (1-5 jaar) met een (ernstig) meervoudige beperking.
De Vuurplaats is een activiteitencentrum voor mensen met een matig tot ernstig meervoudige beperking.
Op de Fridtjof Nansenstraat 12 wonen mensen met een matig en ernstig (meervoudig) verstandelijke beperking.