Dagbesteding - NSO - GBJ Kleurrijk - Siza - Arnhem

Over ons

GBJ Kleurrijk is een gespecialiseerde begeleidingsgroep voor kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking of een chronische ziekte. De kinderen komen na school naar ons toe. We hebben twee groepen. In groep Groen zitten kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Groep Blauw is voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar.

De omgeving is veilig en vertrouwd. De vaste begeleiders hebben kennis van de beperkingen van de kinderen. Ook is er een duidelijke structuur. De begeleiders helpen ieder kind zich te ontwikkelen. Dat gaat samen met veel plezier en ontspanning.

Hier ga je aan de slag

GBJ Kleurrijk ligt in een mooie, bosrijke omgeving in Arnhem-Noord. Er is veel ruimte en een mooie speelplaats. De locatie is beschut en kindvriendelijk. Het is een omgeving waarin ieder kind plezier kan hebben en zich kan ontwikkelen.

Zo ondersteunen wij je

De begeleiders bij GBJ Kleurrijk helpen de kinderen bij de leuke dingen die ze doen. Ook kunnen zij kinderen medisch verzorgen. GBJ Kleurrijk werkt samen met scholen in Arnhem. Voor de kinderen tussen 8 en 12 jaar doen we dat met De Lichtenbeek.

Voor de kinderen tussen 12 en 18 jaar is dat Het Prisma. Net als deze school werken wij volgens de methode ‘begeleid ontdekkend leren’. Deze leermethode is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Het doel is om kinderen denkvaardigheden te leren. Ze leren om een plan te maken voor zij iets gaan doen. Ze leren om dat plan te volgen en te veranderen als dat nodig is. En ze leren om terug te kijken wanneer ze klaar zijn.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.