Dagbesteding - Orthopedische dagbesteding De Sprong - Dichterbij - Gennep

De Sprong is een locatie voor orthopedagogische dagbesteding. Het is een warme en veilige omgeving voor kinderen met ernstige meervoudige beperkingen. Bij De Sprong willen we ieder kind laten schitteren. Daarvoor is het belangrijk dat we goed weten wat je wensen en behoeften zijn en welke medische zorg je eventueel nodig hebt. Samen met jou en je ouders en/of andere verwanten stellen we een individueel ondersteuningsplan op, waarin jij het stralend middelpunt bent en jouw ontwikkeling voorop staat. We werken in een multidisciplinair team van een orthopedagoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, speltherapeut, muziektherapeut en logopedist. Elke dag bieden we je een mooi programma aan van belevingsgerichte activiteiten, spel- en ontwikkeling.
 

We werken veel samen met Hummeltjeshof. Dat is een andere locatie van Dichterbij. Samen bieden we het hele pakket aan: wonen, logeren en dagbesteding. De begeleiding werkt vaak op alle drie die gebieden.

Voor wie? Kinderen van 6 maanden tot jong volwassenen met een CIZ-indicatie

  • Belevingsgerichte activiteiten
  • Spel- en ontwikkelingsmaterialen
  • Multidisciplinair team

OPD de Sprong ligt aan de rand van Gennep vlak bij enkele andere locaties van Dichterbij. Het dorpscentrum ligt op ongeveer 2 kilometer afstand. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaarvervoer. Het is ongeveer vijf minuten lopen naar de bushalte.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.