Logeren - NSO - De Herberg - Siza - Arnhem

Over ons

De kinderen en jongeren op De Herberg zijn tussen de 4 en 21 jaar oud en wonen thuis. Ze hebben een ernstig meervoudige beperking, meervoudig verstandelijke beperking of autisme. Na school of voor een dagje gaan ze naar De Herberg. Een aantal weekenden per maand komen er kinderen logeren. De ouders worden dan even ontlast en de kinderen hebben leuke dagen.

Bij De Herberg wordt veel buiten gespeeld. We doen ook veel activiteiten als koken, wandelen en film kijken. Er is ook een snoezelruimte, een activiteit waar je rustig van wordt.

Alle activiteiten zijn gericht op beleven en anderen leren kennen. We zorgen er altijd voor dat iedereen weet wat we gaan doen. Daarom maken we ook gebruik van borden met symbolen, activiteiten en foto’s.

Hier ga je aan de slag

De Herberg ligt in een bosrijke omgeving in de rustige wijk Schaarsbergen in Arnhem-Noord. De speelplaats en tuinen zijn afgeschermd, zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Voor de logees zijn er ruime slaapkamers en badkamers. Ook is er een grote keuken en woonkamer, waar samen gekookt en gegeten wordt.

Zo ondersteunen wij je

Bij De Herberg werken begeleiders die gespecialiseerd zijn in de ondersteuning van kinderen en jongeren met een ernstig meervoudige beperking, meervoudige verstandelijke beperking of autisme.

We kijken goed naar wat kinderen en jongeren kunnen en ondersteunen ze in hun ontwikkeling. We houden goed contact met de ouders. Met hen spreken we ook af welke zorg en begeleiding we bieden.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.