Ontmoeten - Ontmoetingsplek 't Wouves - Ransdaal

Ontmoetingsplek ’t Wouves is een laagdrempelige algemene ontmoetingsplek in Ransdaal. Hier is iedereen welkom voor een kopje koffie, een praatje of (kleine) ondersteuningsvragen. Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 

Mogelijkheden ’t Wouves

De ontmoetingsplek is op woensdag en op zaterdag geopend. Je kunt een dagverse maaltijd halen die bereid is door leerlingen van het leerwerktraject. Ook kan je in contact komen met andere burgers. Wat we een rol geven bij deze ontmoetingsplek zijn zaken als eenzaamheidsproblematiek, netwerk vergrtoen en ontzorgen. Er is ook altijd een professional op de ontmoetingsplek aanwezig, waardoor de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.

Cursussen bij ’t Wouves

Op deze ontmoetingsplek worden ook verschillende cursussen gegeven over verschillende onderwerpen. Hier proberen we altijd in te spelen op jouw behoeften. Iedereen is van harte welkom op onze ontmoetingsplek. Wil je meer weten over de ontmoetingsplek? Neem gerust contact met ons op. Bel  045 - 523 35 63 of mail naar lwtzuidlimburg@philadelphia.nl of clientbureau@philadelphia.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.