Tijdschrift en website - VE!NE platform

Over VE!NE Magazine

Die titel van VE!NE Magazine komt uit de Franse taal en spreek je uit als Vènne. La Veine staat voor geluk, fortuin en gelukzaligheid. Anderzijds kun je Veine vertalen als de ader, de nerf of bloedader. Een bloedader staat voor verbinding en is iets dat je nooit kunt doorknippen. Zo is ook de band van ouders met een zorgkind. Een verbinding die er is en altijd blijft. Daar waar andere kinderen hun vleugels uitslaan en los komen van ouders, blijven zorgkinderen veelal heel dichtbij. Als het niet letterlijk fysiek is dan is het wel mentaal.

Anderzijds sluit de gelukzalige uitleg van Veine feilloos aan op de visie achter dit magazine. Veine moet een magazine zijn waar ouders en anderen die dagelijks omgaan met zorgkinderen positieve en praktische handvatten krijgen om kinderen nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Het is onze stellige mening dat ontwikkeling (en comfort) gelukkig maken. En elk kind verdient het om gelukkig te zijn.

Uitgangspunt van Veine is informeren: wat speelt erop het vlak van medische ontwikkelingen, hulpmiddelen, therapieën en allerlei praktische zaken waar ouders en begeleiders mee te maken hebben. Er wordt in het magazine onder meer aandacht besteed aan vakanties, vrije tijd, sport, wonen, vervoer, wetgeving en financiën.

Informatie wordt niet beoordeeld of gekwalificeerd. Ervaringsdeskundigen geven hun mening en delen hun verhaal maar de lezer bepaalt zelf wat hij met deze informatie doet.

Met een abonnement op Veine ontvang je vier keer per jaar een magazine waar ouders en anderen die dagelijks omgaan met gehandicapte kinderen, positieve en praktische handvatten krijgen om kinderen nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Als je abonnement neemt, betaal je niks voor ons magazine, maar betaal je alleen de verzendkosten à € 10,00 per jaar. Meld je aan via de website.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.