Vrije tijd - De Belevenis - Siza - Arnhem

Samen Genieten, Ervaringen Opdoen, Leren En Elkaar Inspireren

De Belevenis is een belevingswereld voor mensen met een meervoudige handicap, mensen met een diepe dementie en ernstig zieke kinderen. Niet hun beperkingen, maar hun mogelijkheden staan centraal bij deze unieke Belevenis; waar alles mag en niets moet. De Belevenis is volledig afhankelijk van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen wij onze bezoekers niet ontvangen.

De Belevenis bestaat uit twee onderdelen, Mini Belevenis en Belevenis Theaters

Belevenis Theaters

Reizen is niet voor iedereen weggelegd…. Of toch wel?!

In dit theater kun je reizen met de auto, boot, trein of luchtballon. Zie het landschap aan je voorbij komen, neem de auto en cruise door Mediterraan gebied. Geniet van de zee-geluiden en dein mee op de boot. Maar je kunt ook je eigen koffer pakken en genieten van alle souvenirs. Reizen kun je hier vooral voelen, horen en zien. Ieder in zijn eigen tempo.

In dit theater hebben we ook een atelier gedeelte. Op een magische wand met kleurrijke figuren is het dag of nacht en je laat figuurtjes bewegen en geluid maken. De wand met magneten nodigt uit om te pakken, te voelen, te kijken. In het atelier is er ook een ruimte voor ontspanning met zacht licht om bij te kunnen wegdromen.

Mini Belevenis

Stap in een snoezelruimte met 5 verschillende werelden. Een onderwaterwereld, een prachtig oerwoud, de oosterse tuin, en een winterwereld. Deze Mini Belevenis is vooral ingericht met zachte materialen, mooie warme verlichting en er is veel rust te ervaren. Geniet van de kleuren of van de vele dingen die je aan kunt raken. Dompel je onder in deze sfeervolle ruimte(s) en geniet!

Bezoekadres:
De Belevenistheaters – Schoppenkoning 12 in Arnhem
De Mini-Belevenis – Hartenkoning 7 in Arnhem
 

Logo De Belevenis
Afbeelding De Belevenis

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.