Wonen - Dagbesteding - De Wissel - Beetsterzwaag

Op locatie De Wissel in Beetsterzwaag bieden we persoonlijke, specialistische en deskundige zorg, ondersteuning en behandeling aan cliënten met een verstandelijke (meervoudige) beperking en met (zeer) intensieve ondersteuningsvragen. Fijn wonen, een zinvolle daginvulling en vrijetijdsbesteding in een bosrijke omgeving staan hier centraal. 

Op De Wissel zie je de diversiteit aan cliënten. Dat komt door het open terrein dat ook meer besloten woongroepen heeft. Het doel: cliënten, onder begeleiding, zoveel mogelijk bewegingsvrijheid laten ervaren in een prachtige, ruime en natuurrijke omgeving. En het optimale uit hun dag halen.

Achter- en voor- en middenterrein

Op het achterterrein wonen cliënten met intensieve zorgvragen. Kwetsbare cliënten die weinig prikkels kunnen verdragen, genieten er van de natuur en de rust. Ook bevindt zich op het achterrein onze eigen kliniek De Omswaai. De Omswaai biedt klinische open en besloten behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking en (een vermoeden van) psychiatrische problematiek.
Cliënten die meer prikkels kunnen verdragen en meer willen beleven, kunnen terecht op het voor- en middenterrein. Daar is meer reuring.

Dagbesteding

Op het hele terrein biedt De Wissel verschillende vormen van dagbesteding. Sommige dagbestedingslocaties ontvangen klanten van buitenaf. Denk maar eens aan dagbesteding De Kas, waar cliënten groenten en planten kweken, verbouwen én verkopen. Of aan de winkel Kreado. Eigengemaakte producten van creatieve dagbesteding Purple worden bij Kreado door de cliënten zelf verkocht. Benieuwd naar alle dagbestedingslocaties op De Wissel? Klik op de button rechts op deze pagina.

Deskundige medewerkers

Cliënten worden begeleid door deskundige medewerkers die ervaren zijn in het leveren van complexe zorg aan mensen met (zeer) intensieve ondersteuningsvragen. Medewerkers kennen de cliënten, hun wensen, behoeften en familieleden. Zij beseffen dat een passende, zinvolle daginvulling en vrijetijdsbesteding het leven van onze cliënten leuker maakt. Naast de standaardvoorzieningen op de locatie, kijken we ook naar wat een aanvulling kan zijn op het leven van elke individuele cliënt. De nadruk ligt op wat zij nodig hebben om nog beter te functioneren en om nog meer te genieten van de dag.

  • Divers zorgaanbod in een bosrijke omgeving - Een open terrein met ook meer besloten woongroepen
  • Individuele daginvulling en vrijetijdsbesteding - Afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de cliënt
  • Deskundig en persoonlijk behandel- en begeleidingsteam - Toegewijde medewerkers die complexe, persoonlijke zorg leveren

Neem voor meer informatie contact op met 088 - 244 42 00 of klantadvies@alliade.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.