Alliade

Samen doen wat wél kan

Alliade is er voor jou. Met gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, werk & dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan.

We begeleiden je om zo zelfstandig mogelijk beslissingen te nemen. Dat doen we samen. Samen met jou en je naasten. Samen als collega’s met elkaar. We zijn altijd actief op zoek naar kansen om wat lastig of zelfs onmogelijk lijkt, toch mogelijk te maken. Voor die kansen gaan we. In de zorg en in de samenleving. Voor jou. Neem voor meer informatie contact op met 088 - 244 42 00 of mail naar klantadvies@alliade.nl 

Alles over samen doen wat wél kan!

Onze film laat zien dat Alliade er is voor jou. Met jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg, werk en dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning in Friesland. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan!

Aanbod van deze aanbieder

Kinderdagcentrum de Vlieger biedt kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking met bijkomende problemen behandeling, begeleiding en verzorging.
Kinderdagcentrum It Mearke biedt kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking met bijkomende problemen behandeling, begeleiding en verzorging.
Kinderdagcentrum It Lytshûs biedt kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking met bijkomende problemen behandeling, begeleiding en verzorging.
Kinderdagcentrum De Finne is de dagbestedingslocatie voor jongeren die het op het speciaal onderwijs niet meer redden. Deze jongeren krijgen een gestructureerd dagprogramma aangeboden gericht op hun specifieke mogelijkheden. 
Kinderdagcentrum It Bijehûs kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking met bijkomende problemen behandeling, begeleiding en verzorging.
Kinderdagcentrum Us Greide biedt kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking met bijkomende problemen behandeling, begeleiding en verzorging.
Dierenpension Matu: is een werk- en (belevingsgerichte) dagbestedingsplek midden in de samenleving. 
Op locatie De Wissel in Beetsterzwaag bieden we persoonlijke, specialistische en deskundige zorg, ondersteuning en behandeling aan cliënten met een verstandelijke (meervoudige) beperking en met (zeer) intensieve ondersteuningsvragen. 
De Grote Methodiekengids is een actueel overzicht van begeleidingsmethodieken voor mensen met een verstandelijke beperking waarmee zorgorganisaties methodieken per doelgroep met elkaar kunnen vergelijken en tot weloverwogen keuzes kunnen komen.