Wonen - De Essenkamp - Philadelphia - Uddel

Essenkamp is een intensieve zorglocatie in Uddel. Hier wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). De Essenkamp is onderdeel van de Wilhelminahof, een zorgcentrum.

Wonen bij Essenkamp:
Je hebt een eigen ruime slaapkamer. Maar vaak ben je met elkaar in de gezellige huiskamer. Hier wordt er gezamenlijk gegeten. Er wonen zes mensen bij Essenkamp. Daar zijn kinderen (vanaf 12 jaar) en volwassenen bij. Bijzonder is de badkamer. Daar kun je heerlijk in snoezelen.

Begeleiding:
De begeleiding is altijd aanwezig. Ze helpen je steeds meer te kunnen doen. Ze kijken heel goed naar wat je precies kunt en nodig hebt. Dat heet de methode Vlaskamp. De begeleiders doen van alles om iedereen alle aandacht en mogelijkheden te geven. Overdag ga je mee naar de dagbesteding. Dat is ergens anders.

Essenkamp ligt midden in de bossen van Uddel. Bij de Essenkamp kun je veel beleven. Je kunt heerlijk snoezelen. Er is ook een kleine tuin met een fontein. Je kunt hier heerlijk ontspannen. En als je niet goed kunt bewegen, is er een speciale tillift aan het plafond, waarmee je geholpen kunt worden. 

Voor meer informatie kun je bellen naar telefoonnummer (0577) 401 977.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.