Wonen - Klaverkoning 4 - Siza - Arnhem

Over ons

Op Klaverkoning 4 wonen 12 mensen met een ernstig meervoudige beperking. Het gebouw bestaat uit 2 delen, elk met 6 bewoners. We kijken altijd goed naar wat iemand kan. Overdag voeren de bewoners activiteiten uit in de woning. Ze doen pas aan die activiteiten mee als ze er klaar voor zijn.

We laten mensen zo veel mogelijk zelf keuzes maken. Minstens 2 keer per jaar houden we een overleg met de bewoners. Of zij meedoen aan het overleg, bepalen ze zelf. Tijdens het overleg beslissen bewoners mee over de onderwerpen die belangrijk zijn voor hen.

Hier woon je

Klaverkoning 4 ligt op ’s Koonings Jaght. Dat is een rustig park in het bos. Er zijn allerlei woningen voor mensen met een beperking. Het centrum van Arnhem is op 10 kilometer afstand. Het park is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Op ’s Koonings Jaght is van alles te doen. Er zijn een zwembad, sporthal, kinderboerderij, natuurspeelplaatsen, een camping en horeca.

Zo ondersteunen wij je

Op Klaverkoning 4 werken 10 vaste collega's. Dit zijn regiebegeleiders, begeleiders en verpleegkundigen. Ook werken er stagiaires, een leerling en vrijwilligers. De collega's zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een ernstig meervoudige beperking. Ze zijn flexibel en kunnen alle uitdagingen aan.

Iedereen krijgt de zorg en begeleiding die nodig is. Elke bewoner heeft een regiebegeleider, met wie alles besproken kan worden. Ook de familie kan aan deze regiebegeleider vragen stellen. Als het nodig is, helpen ook andere zorgverleners. Dit zijn bijvoorbeeld een arts, fysiotherapeut of gedragskundige.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.