Wonen - Kwekkelstaete - Rosmalen

Kwekkelstaete is een kleinschalige woonlocatie in Rosmalen voor zes bewoners. Iedereen krijgt 24/7 persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. De meeste bewoners hebben een meervoudige beperking (EMB).

Iedere bewoner heeft een eigen kamer die samen met de familie ingericht kan worden. Er zijn hoog-laagbedden, een tilliftsysteem, douchebrancards en een hoog-laagbad. Verder is er een snoezelkamer, een gezamenlijke woonkamer en een keuken. 

Genoeg te beleven!
Op woensdag en vrijdag worden er binnen de locatie dagbestedingsactiviteiten georganiseerd. Overdag gaan de bewoners naar de dagbesteding of naar school. Dan is het wat rustiger in huis. Er wordt dagelijks vers gekookt. Zo genieten de bewoners van de geluiden en geuren van het koken. Sommige bewoners helpen mee in het huishouden.  Ze houden van een huiselijke sfeer en gezelligheid.

Vlakbij de Kwekkelstaete is een winkelcentrum met een bakker, een slagerij, een bloemenzaak en een drogist. Als het weer het toelaat gaan ze graag een stukje wandelen.

De locatie is bereikbaar op telefoonnummer: 073 - 523 67 84. Mail voor meer informatie naar clientbureau@philadelphia.nl of bel naar 0800-0830

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.