Wonen - logeren - dagbesteding - Landbouwstraat - Julianadorp

Landbouwstraat is een woonlocatie in Julianadorp. Bij Landbouwstraat wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). Je kan hier ook komen logeren.

Wonen bij Landbouwstraat:

Er wonen hier achttien mensen. Zij hebben ook een logeerkamer. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Er zijn drie aangepaste appartementen, voor mensen die extra zorg nodig hebben. Deze zijn bijvoorbeeld voorzien van een tillift.

Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Hier kan je na de dagbesteding andere bewoners ontmoeten. Je kan ook je verhaal kwijt bij de begeleiding. Ze koken en eten hier samen. Je mag natuurlijk ook in je eigen appartement koken en eten. De begeleiding is er 24 uur per dag. Ze weten precies wat je nodig hebt. En helpen je als het nodig is.

Uitzicht over de bollenvelden:

Bij Landbouwstraat woon je op de vijfde verdieping. Met uitzicht op bollenvelden en duinen. Vooral in de lente is dat prachtig. Dan zie je tulpenvelden in alle kleuren. Op de begane grond is er dagbesteding. Overdag kan je hier naar toe. De woonlocatie ligt dicht bij het centrum met winkels en terrasjes. 

Wil je meer weten over deze (woon-)locatie? Bel dan naar telefoonnummer: 0223-695 555 of mail landbouwstraat@philadelphia.nl 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.