Logeren - Logeerhuis De Kamperfoelie - Kampen

Logeerhuis Kamperfoelie is onderdeel van het expertisecentrum de Klim-op te Kampen. In het logeerhuis kunnen thuiswonende kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking het hele jaar door logeren. Het logeerhuis biedt ouders en andere gezinsleden een tijdelijke ontlasting van de vaak intensieve dagelijkse zorg.

Logeermogelijkheden:

In de weekenden en in de schoolvakanties van regio Noord is er 24 uurs-zorg, ondersteuning en opvang mogelijk. En ook op elke woensdagmiddag het hele jaar door vanaf 13.00 uur. Tijdens de andere (niet-vakantie) weken gaan de logees overdag naar school of naar de dagbesteding. Er zijn verschillende opties om gebruik te maken van het logeerhuis; van een dagdeel tot een dag en van een etmaal tot meerdere etmalen/weken.

Logeerlocaties:

Er zijn meerdere logeerlocaties beschikbaar. De locatie Kamperfoelie biedt een logeermogelijkheid van zeven dagen in de week aan. De externe locaties worden ingezet voor weekendopvang en eventueel vakantieopvang:

  • “Kamperfoelie” in expertisecentrum de Klim-op te Kampen
  • “de Hoeve” in Beesterzwaag
  • “Groot Klimmendael” in Arnhem
  • ‘Imminkhoeve’ in Lemele

De logee staat centraal:

Professioneel opgeleide medewerkers creëren voor de logee een huiselijke en veilige leefomgeving. De begeleiding en ondersteuning worden zoveel mogelijk aangepast aan de individuele wensen en mogelijkheden van de logee. Dit alles wordt samen met ouders vastgelegd in een logeerplan.

Activiteiten:

De logees kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het orthopedagogisch dagcentrum De Klim-op, zoals een grote buitenspeelplaats met spelmateriaal (schommels, trampoline, skelters, fietsjes) een gymzaal, een zwembad en een snoezelruimte.

Neem voor meer informatie contact op met telefoonnummer 0800-0830 of mail naar clientbureau@philadelphia.nl  

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.